Gratulacje, świetny zestaw, gdybym miał konfigurować pod siebie to właśnie tak by to wyglądało pokusiłbym się może jeszcze nad większą felgą na lato
problem z przetwornicą OCTAVIA II
Zwiń
X
-
problem z przetwornicą OCTAVIA II
najprawdopodobniej padła mi przetwornica ale pewności nie mam...
Objawy były takie że od jakiegoś czasu po nocce lub długim postoju żeby zapalił się ksenon musiałem kilka razy włączać i wyłączać światła żeby zaskoczył. /palił się przez sekundę i gasł ale po 3, 4 próbie zaskakiwał/
Na dzień dzisiejszy nawet nie mrugnie
Żarnik sprawdzałem w drugiej lampie i jest OK
Zamontowaną mam przetwornicę: 1Z0941641A /żarniki D1S/
Ma ktoś pomysł co może być przyczyną i czy jest szansa na naprawę, czy czeka mnie niestety kosztowna wymiana??
z góry dziękuję za info;
-
-
dlaczego kosztowna, poszukaj na allegro samej przetwornicy->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynoldlaczego kosztowna, poszukaj na allegro samej przetwornicy
Sprawdzam jeszcze czy istnieje możliwość naprawy - tu koszty są max do 150 zł szacowane przed dokonaniem naprawy i gwarancja 3 miesiące
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez prechokosztowna bo używka na allegro to około 330 zł i gwarancja tylko rozruchowa więc praktycznie jej brak.
tu np masz 3miesiące gwarancji
ale są też tańsze- po ok 200pln
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz